Asiguram deplasari si lucrari in toata tara!

Timpul mediu de amortizare al unui sistem de aspiraţie centralizată cu caracter profesional este de 4 ani, depinzând de echipament.

Durabilitatea sa medie este de 25 de ani pentru echipamente şi 40 de ani pentru sistemul de canalizare.

În hoteluri, service-uri, restaurante – curaţenie cu grad de igienă şi timp, sunt valori fundamentale. Mult mai eficientă decât aspiratoarele convenţionale, aspiraţia centrală este o instalaţie care aduce o mai mare putere de aspirare,cât şi un mai mare nivel de filtrare, evacuând aerul direct spre exterior. Altă caracteristică este inexistenţa întreţinerii, limitându-se numai la golirea depozitului de praf ( operaţie care se realizează din 6 in 6 luni).

Descoperă beneficiile în acre sistemul de aspiraţie Sach poate oferii avantaje solide, competitive pentru business, organizaţii şi proiecte de dimensiuni mari, unde igiena, timpul şi salubritatea aerului sunt valori fundamentale.

SACH, soluções terciárias, projectos profissionais

Experienţa şi profesionalismul acumulat în decursul a mai mult de 18 ani şi obiectivul constant în căutarea de noi soluţii adaptate la toate tipurile de proiecte, punându-vă la dispoziţia dvs echipamente de aspiraţie centralizată profesionale, dintre cele mai avansate şi mai funcţionale de pe piaţă: dispunem de un serviciu profesional (pentru toate proiectele de dimensiuni mari cerute), pentru a putea da soluţii în sectorul hotelier, spaţii comerciale, restaurante, spitale, service-uri, cinema-uri, coafuri, saloane de înfumuseţare şi alte edificii destinate uz-ului comercial şi industrial. Sach vă oferă o amplă gamă de echipamente construite pentru proiecte unde volumul de lucru impune echipamente de aspiraţie centralizată care suportă timp de utilizare prelungit şi care dispune de prestaţii necesare pentru a permite folosirea sistemului de aspiraţie de mai mulţi utilizatori. 

Departamentul nostru tehnic şi de planificare, se pot ocupa de proiectul dvs în toate fazele într- o manieră profesională, prezentând întotdeauna ajutorul necesar în toate etapele proiectului (planificare, instalare, finalizare), garantând perfecta funcţionare şi durabilitate a sistemului. 

Proiectele cu caracter profesional necesită un studiu tehnico-profesional şi personalizat cerinţelor: contactaţi-ne pentru a derula proiectul dvs.

EVOBLOCK

SACH, modelo EVOBLOCK, central semi terciária

Modele: Monofazic 2.2kw, Trifazic 3.3kw cu control mecanic, Trifazic 3.3kw cu control electronic.

Concepută pentru case de dimensiuni mari şi suprafeţe industriale de mici dimensiuni, centrala de aspiraţie Evoblock este o echipă de aspiraţie centrală care conjugă profesionalitatea şi utilitatea care o oferă o echipă profesională cu versatilitatea şi simplitatea unei echipe domestice, putând servi până la 2 utilizatori simultan.

EVOBLOCK  se prezintă cu trei versiuni: motor monofazic cu control mecanic, motor trifazic cu control mecanic, motor trifazic cu control electronic (cu tehnologie Inverter). Toate acestea includ pornire soft-start. Construcţia perfectă şi nivelul tehnic ridicat al acestui echipament, face din acest model un echipament autonom, permiţând ca zona de filtrare şi depozitul de praf existând în acelaşi unic corp. 

Un sistem integrat de curăţare al filtrului se produce de un flux de aer proporţionat de propriul motor.Depozitivul de praf cu roţi care se lasă în jos şi se desprinde printr-un sistem de prindere,facilitând curăţarea sa.

Necesită o întreţinere minimă.


                                
SEPARATOR DE PRAF EVODUST

MODELE: DC50,DC50A, DC80, DC80A, DC160, DC160A.

Separatoarele de praf EVODUST SACH filtrează într-un mod eficient aerul aspirat: separând praful şi murdăria, producând un aer curat. Linia elegantă a design-ului robust se integrează perfect în ambient.

SACH, separador pó EVODUST, DC160 Auto limpeza

Aceste modele se regăsesc în două versiuni: cu sau fără autocurăţare. După care există trei dimensiuni la fiecare versiune: DC50, DC50A, DC80, DC80A, DC160 e DC160A. De aşa mod combinând modele şi motoarele reuşind să ajungă la necesităţile specific pentru fiecare situaţie. Separatoarele de praf EVODUST au inlus un dublu system de filtrare compus din două etape, garantându-se o filtrare de particule de până la 5 microni, totul pentru a garanta o maximă eficienţă.

Versiunea cu auto-curăţare permite programarea ciclurilor de curăţare a filtrului cu o descărcare de aer. Printr-un panou electronic integrat în separator,  programarea se face de acord cu necesităţile şi utilizarea sistemului.

MOTOARE TRIFAZICE EVO

Împreună cu separatoarele de praf EVODUST, SACH prezină o gamă amplă de grupuri de motoare trifazice cu control mecanic sau electronic de putere. Utilizarea poate fi individuală sau le puteţi combina între ele până la un maximum de  şase utilizatori simultani, toate cu o combinaţie simplă de un separator EVODUST şi de motoarele EVO, unul mecanic şi celălat electronic.

Motoarele electronice EVO include tehnologia Inverter, această tehnologie se bazează pe un dispozitiv care funcţionează cu un oscillator electronic de putere mare, echilibrând parametrii relative obţinuţi într-o funcţionare inteligentă şi minimizând controlul energetic al motorului.

 Propunerea noastră este de a opta pentru motoarele nostre cu control electronic în instalaţiile echipate cu system Inverter reuşind obţinerea unui echilibru perfect între consum şi putere. Acest echilibru se adaptează de fiecare dată la  toţi utilizatorii. Dacă presiunea e prea mare viteza se reduce (şi vice-versa), în continuu consumul de energie electrică este proportional cu necesităţile de utilizare.

GRUPURI DE MOTOARE CU CONTROL MECANIC EVO

Modele: 2,2 Kw, 4.0 Kw, 5,5 Kw, 7,5 Kw

SACH, soluções terciarias, motor mecânico EVO

Aceste motoare sunt concepute pentru a servi  instalaţiilor mici, sunt 4 versiuni cu puteri diferite într-un echipament professional la un preţ accesibil.

Motoarele EVO, cu control mechanic au fost îmbunătăţite cu un dispozitiv electronic care permite o pornire progresivă (soft-start). În acest mod se produce reducerea de absorbire de current în faza de pornire, diminuând riscul de supraîncălzire de o pornire imediată a turbine şi apoi reducerea vibraţiilor la conducta principal.

Motoarele mecanice pot fi instalate individual combinate cu motoarele cu control electronic, profitând de electronica acestuia pentru a optimiza puterea şi randamentul.

GRUPUL DE MOTOARE CU CONTROL ELECRONIC EVO

Modele: 4,0E, 5,5E, 7,5E.

SACH, soluções terciarias, motor  electrónico EVO

Dotate cu tehnologia inverter şi pornire progresivă (soft-start) aceste grupuri de motoare cu un control electronic EVO sunt proiectate pentru instalaţii de dimensiuni mari pentru a fi utilizate de diferiţi utilizatori simultan; la fel se prezintă ipoteza de instalare de unul sau mai multe motoare în combinaţie cu motoarele mecanice.

A combina separatorul EVODUST şi Grupul de Motor Electronic Evo, cu tehnologia Inverter, în orice moment e posibilă adaptarea presiunii de aspiraţie necesară utilizatorilor. În acest mod consumul electric este proportional necesităţii de utilizare, existând un punct de echilibru între utilizatori, putere şi consum. Reglarea continua a turbinei modifică presiunea de aspiraţie în funcţionare în funcţie de numărul de utilizatori care folosesc sistemul de aspiraţie. Rezultatul este o excelentă funcţionare cu reglarea de presiune automatic. Aplicarea  panoului electronic permite programarea şi vizualizarea parametrilor de funcţionare.

Unitatea de aspiraţie cu un control electronic reprezintă maxima evoluţie a celor două sisteme de aspiraţie central pentru sectorul professional şi de servicii.

Proiectele cu caracter professional ncesită un studio tehnico-profesional şi personalizat în conformitate cu necesităţile cerute. Contactaţi-ne pentru a vă prelua proiectul dvs.

Calitate maxima

Sistemvac are ca obiectiv principal satisfacerea maximă a cerinţelor clientului. Pentru a îndeplini aceste obiective, Sistemvac dispune de material necesar pentru instalarea sistemului de aspiraţie de cea mai bună calitate, cu garanţii între 5 şi 20 ani!

Siguranta

Unităţile  noastre centrale sunt fabricate sub toate normele de siguranţă, au putere mare de aspirare, îndeajuns să satisfacă pe deplin nevoile şi cerinţele clienţilor nostri si au o durată de viaţă îndelungată.

Confortabil

Cu sistemul de aspiraţie centralizat SistemVac, aspirarea prafului si nu numai, devine o  plăcere care se  îmbină perfect cu confortul, siguranţa şi igiena noastră atât de mult căutată.

Contact

 mail@sistemvac.com
 0742.882.002
 0369.412.145
 Asiguram deplasari si lucrari in toata tara!