Asiguram deplasari si lucrari in toata tara!

Sistem inovator de curăţare a caselor şi apartamentelor 
Respirăm un aer mult mai poluat în casa decât afară şi întâlnim de trei ori mai multe cazuri de astm şi alergii acum decât acum 40 de ani în urmă. Importanţa menţinerii unui mediu sănătos, nevoia de a avea nu numai suprafeţe impecabile, fără murdărie şi praf, dar şi o îmbunătăţire a calităţii aerului pe care îl respirăm, au dat naştere unui sistem inovator de curăţenie, care poate fi folosit deopotriva în vile cu suprafeţe generoase şi apartamente de bloc sau garsoniere. Sistemul de aspirare centralizată a fost conceput pentru a preveni simptomele de alergie şi pentru a transforma spaţiul interior într-unul curat şi protejat din punct de vedere igienic.

Eficieţa lui constă în faptul că nu trimite particulele aspirate de micropraf înapoi în spaţiul de locuit, fiind benefic pentru persoane cu afecţiuni respiratorii, nou-născuţi, persoane alergice la praf şi nu numai!. Pe lângă aceste proprietăţi, avantajele sistemului sunt multiple. Aspirarea se face în cazul de faţă fără a trage aspiratorul prin toată casa sau a urca scările cu el in braţe, fără a deschide geamurile, fără a şterge praful după aspirat şi fără a trezi vecinii sau membrii familiei cu zgomotul puternic al motorului. Pentru ca unitatea centrală se afla la distanta faţă de încăperile locuite, este foarte discret şi silenţios şi vă permite să aspiraţi chiar şi când cineva se odihneşte în cameră.

O serie de accesorii special concepute facilitează curăţarea chiar şi în acele zone din casă unde este greu de ajuns: colţuri, calorifere, grinzi, dulapuri de haine etc. Se poate aspira nu numai praful de pe podea, dar şi de pe orice altă suprafaţă (teracotă, marmură, gresie, lemn sau textil). Fiind un sistem în sine şi nu un aparat elecrocasnic, puterea sa de aspirare este mult mai mare decât a oricărui alt aspirator.

Calitate maxima

Sistemvac are ca obiectiv principal satisfacerea maximă a cerinţelor clientului. Pentru a îndeplini aceste obiective, Sistemvac dispune de material necesar pentru instalarea sistemului de aspiraţie de cea mai bună calitate, cu garanţii între 5 şi 20 ani!

Siguranta

Unităţile  noastre centrale sunt fabricate sub toate normele de siguranţă, au putere mare de aspirare, îndeajuns să satisfacă pe deplin nevoile şi cerinţele clienţilor nostri si au o durată de viaţă îndelungată.

Confortabil

Cu sistemul de aspiraţie centralizat SistemVac, aspirarea prafului si nu numai, devine o  plăcere care se  îmbină perfect cu confortul, siguranţa şi igiena noastră atât de mult căutată.

Contact

 mail@sistemvac.com
 0742.882.002
 0369.412.145
 Asiguram deplasari si lucrari in toata tara!