Asiguram deplasari si lucrari in toata tara!

Pentru că SACH vă oferă cea mai completă gamă de sisteme de aspirație centralizată,noi putem fi siguri că vă oferim soluția eficace, care se potriveste cel mai bine dimensiunii casei tale, adaptate la cerințele dumneavoastră specifice.

Pentru casele mari, case unifamiliale și apartamentele considerabile de peste 250m ², vă recomandăm modelele cele mai avansate tehnologic din gama noastră internă de centrale de aspirație, VAC, disponibile în două versiuni diferite și trei dimensiuni diferite, care oferă soluția perfectă, indiferent de dimensiunea, aspectul și cerințele casei tale.

Pentru casele de până la 250m ² avem modelul ECO 160, care, deși nu are specificația tehnică a gamei VAC, va întrece așteptările dumneavoastră în ceea ce privește aspirarea, flexibilitatea, curățarea și eficacitatea. 

Gama Vac

Inovația tehnologică este una din caracteristicile definitorii ale noilor modele Sach Vac care au fost proiectate pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra în ceea ce privește aspirarea. Aici vorbim despre o centrală de aspirație, produsă din ABS de înaltă rezistență, al carui design și concepție se bazează pe ani de experiență în industrie.

Pro-TECTA

Cerințele de întreținere ale VAC sunt minime oricum, dar SACH a dezvoltat sistemul de filtrare Pro-TECTA a cărui plasă de plastic fin respinge praful, cu rezultatul pe care va trebui să scoateți filtrul să-l curățați chiar mai puțin frecvent.

Easy-Klik

Mecanismul VAC a comunicat că Easy-Klik facilitează îndepărtarea rapidă și ușoară și re-amenajarea filtrelor după curățare.

Noul amortizor de zgomot

Amnortizorul de zgomot VAC este cu 30% mai eficient decât cea a predecesorului său, făcând VAC chiar și mai silențioasă în funcțiune.

Încorporează tehnologia electronică avansată și este disponibilă în două versiuni diferite, dinamic și digital, și trei modele diferite, 1,6, 1,8 și 2,4, în funcție de cantitatea de energie care aveți nevoie, VAC oferă combinația perfectă a fluxului de aer și de apă, pentru a satisface total necesitățile de curățare.
DYNAMIC

Pentru a opera cu DYNAMIC îl porniți și oprit prin intermediul comutatorului de pe mânerul furtunului de joasă tensiune furnizat cu unitatea.

DIGITAL

Digital Electronics facilitează un start-up progresiv, "soft-start" insemnand că, cu ajutorul comutatorului de pe propriul furtun de joasă tensiune specifice care, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a regla puterea de aspirare a furtunului.

Display-ul LCD oferă informații în timp real cu privire la nivelul de putere utilizată în orice moment, curățarea filtrului (prin măsurarea diferenței de presiune de aer din față zonei de filtrare în comparație cu interiorul carcasei motorul aparatului), numărul total de ore de funcționare a sistemului, protecția electrică și termică, nivelul de praf la coșul de gunoi și orice cerință ar putea fi.

Gama cea mai avansată de centrale de aspirație de pe piață.

VAC are următoarele aprobări:

Produsul CE (European Union Quality Certificate), BG (SGS-Bauart-Geprüft) și ROHS (Restriction of Hazardous Substances).

Produs testat de prestigioasele laboratoare Intertek Laboratories.

Calitate maxima

Sistemvac are ca obiectiv principal satisfacerea maximă a cerinţelor clientului. Pentru a îndeplini aceste obiective, Sistemvac dispune de material necesar pentru instalarea sistemului de aspiraţie de cea mai bună calitate, cu garanţii între 5 şi 20 ani!

Siguranta

Unităţile  noastre centrale sunt fabricate sub toate normele de siguranţă, au putere mare de aspirare, îndeajuns să satisfacă pe deplin nevoile şi cerinţele clienţilor nostri si au o durată de viaţă îndelungată.

Confortabil

Cu sistemul de aspiraţie centralizat SistemVac, aspirarea prafului si nu numai, devine o  plăcere care se  îmbină perfect cu confortul, siguranţa şi igiena noastră atât de mult căutată.

Contact

 mail@sistemvac.com
 0742.882.002
 0369.412.145
 Asiguram deplasari si lucrari in toata tara!