Asiguram deplasari si lucrari in toata tara!

Ai intrebari sau vrei sa comanzi?

Completeaza formularul si te sunam imediat pentru a-ti oferi cea mai buna solutie.

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: 0742.882.002
Telefon: 0369.412.145

Contact

Prin trimiterea solicitării Dvs., acordați permisiunea companiei SC SISTEMVAC SRL să vă contacteze sau să împărtășiți detaliile transmise partenerului nostru local, pentru a răspunde la întrebarea Dvs. Datele dvs. vor fi folosite numai pentru a vă contacta în legătură cu cererea Dvs.

Numai acest lucru este necesar, deoarece nu colectăm date pentru a face campanii de e-mail, buletine de știri, publicitate sau orice altceva de acest gen.

Solicita oferta

Completeaza acest formular si in cel mai scurt timp vei primi un raspuns de la noi.

Calitate maxima

Sistemvac are ca obiectiv principal satisfacerea maximă a cerinţelor clientului. Pentru a îndeplini aceste obiective, Sistemvac dispune de material necesar pentru instalarea sistemului de aspiraţie de cea mai bună calitate, cu garanţii între 5 şi 20 ani!

Siguranta

Unităţile  noastre centrale sunt fabricate sub toate normele de siguranţă, au putere mare de aspirare, îndeajuns să satisfacă pe deplin nevoile şi cerinţele clienţilor nostri si au o durată de viaţă îndelungată.

Confortabil

Cu sistemul de aspiraţie centralizat SistemVac, aspirarea prafului si nu numai, devine o  plăcere care se  îmbină perfect cu confortul, siguranţa şi igiena noastră atât de mult căutată.

Contact

 mail@sistemvac.com
 0742.882.002
 0369.412.145
 Asiguram deplasari si lucrari in toata tara!