Asiguram deplasari si lucrari in toata tara!

Punem la dispoziţia dvs. unele dintre cele mai ample clase de unităţi centrale de aspiraţie, concepute pentru sectorul domestic,putând fi văzute ca o soluţie propice pentru casa dvs., indiferent care ar fi caracteristicile şi dimensiunile acesteia.

În cazul apartamentelor şi caselor de dimensiuni medii, vă recomandăm modelele New Concept şi Eco Mini, centrale de aspiraţie concepute specific pentru această tipologie de imobile, care tehnologic impune un avansat sistem de asspiraţie centralizată. Se tratează despre modelele de centrale complet diferite, modele cu caracteristici care pot îmbrăţişa diferite opţiuni sau preferinţe ale utilizatorului. Principala diferenţă între ele este recoltarea prafului.În cazul New Concept recoltarea se face printr-un sac, iar în cazul Eco Mini se realizează direct într-un depozit.

MODELUL NEW CONCEPT
Robusta centrală de aspiraţie cu dimensiuni reduse, care se bucură de o mare reputaţie tehnologică pe piaţă. Caracteristicile sale principale derivă din dimensiunile sale reduse şi compacte, şi recoltarea prafului intr-un sac de unică folosinţă. Sistemul de filtrare se completează încă cu un filtru de fibră pentru protecţia directă a motorului.

Posibilitatea intrării de aer prin ambele laturi ale unităţii permite o instalare mai uşoară, putând fi aplicată înăuntrul unui dulap de bucătărie sau în alt spaţiu cu dimensiuni reduse. Proiectarea sa ermetică şi nivelul său redus de zgomot sunt punctele forte ale acestui model.

O întreţinere minimă şi foarte uşoară, descărcare frontală a prafului, cu un uşor acces la sacul de unică folosinţă. Nu permite ca utilizatorul să intre vreodată în contact direct cu praful aspiratorului. Este uşor de manipulat. Puterea sa permite o enormă eficienţă în utilizare. Sunt unele din centralele de aspiraţie cu cea mai mare durabilitate.

Gama New Concept are două modele: un kit de accesorii care include New Concept & Kit Basic şi New Concept & Kit On/Off. Ultima permite pornit/oprit centrala de aspiraţie printr-un buton aflat pe mânerul furtunului.

Suprafaţa maximă ≤250m2
Prize de aspiraţie: 4
Produs omologat cu certificat de calitate ECO ( European Community Quality Certificate).

MODELUL ECO MINI
După succesul consacrat cu modelul mai mare Eco 140 şi după cerinţele mai multor clienţi Sach, s-a dezvoltat şi modelul Eco Mini, cu caracteristici fumdamentale de dimensiuni reduse: numai 60cm de înălţime şi cu un sistem de recoltare al prafului şi reziduuri în depozit. Depozitul se deschide foarte uşor pentru descărcarea prafului sau a reziduurilor.

Sistemul de filtrare consistent în 3 etape: ciclonic, antibacterii şi discul de protecţie al motorului. Această combinaţie permite o maximă durabilitate a centralei de aspiraţie pentru că protejează de-o formă eficientă motorul.

Amortizorul este încorporat în propria centrală pentru a minimiza nivelul sonor: panou LED informativ, facilitează informaţia bazică de întreţinere minimă cerută de unitate.
Prezentarea sa de un nivel înalt se combină cu un design simplu, făcând din unitate o opţiune accesibilă şi completă pentru a da soluţii imobilelor de dimensiuni medii.

Suprafaţa máxima: ≤250m2
Priză de aspiraţie: 4-5
Produs omologat de calitate CEO(European Community Quality Certificate), BG (SGS-Bauart-Geprüft) şi ROHS (Restriction of Hazardous Substances).
Produs testat în faimosele laboratoare Intertek.

Consultaţi-ne pentru a vă recomanda soluţia ca mai adecvată pentru necesităţile dvs.

Calitate maxima

Sistemvac are ca obiectiv principal satisfacerea maximă a cerinţelor clientului. Pentru a îndeplini aceste obiective, Sistemvac dispune de material necesar pentru instalarea sistemului de aspiraţie de cea mai bună calitate, cu garanţii între 5 şi 20 ani!

Siguranta

Unităţile  noastre centrale sunt fabricate sub toate normele de siguranţă, au putere mare de aspirare, îndeajuns să satisfacă pe deplin nevoile şi cerinţele clienţilor nostri si au o durată de viaţă îndelungată.

Confortabil

Cu sistemul de aspiraţie centralizat SistemVac, aspirarea prafului si nu numai, devine o  plăcere care se  îmbină perfect cu confortul, siguranţa şi igiena noastră atât de mult căutată.

Contact

 mail@sistemvac.com
 0742.882.002
 0369.412.145
 Asiguram deplasari si lucrari in toata tara!